Opheffing stichting Omwana Uganda

Per 1 december 2022 is stichting Omwana Uganda opgeheven.

Het bestuur heeft in december 2021 helaas moeten besluiten om in 2022 de stichting op te heffen. Nadat de laatste activiteiten voor de zomer zijn afgerond heeft het bestuur de stappen tot opheffing in gang gezet.

In de afgelopen 10 jaar hebben we met onze stichting, onze samenwerkingspartner in Oeganda en onze lokale vertegenwoordiger via Skills4life 215 vrouwen kunnen ondersteunen met trainingen waarmee ze een bedrijfje konden starten. 215 vrouwen en hun gezinnen hebben hiermee stappen naar economische zelfstandigheid kunnen zetten.

Ook hebben we ruim 20 kinderen meerdere jaren kunnen steunen met ons onderwijsproject. We betaalden de schoolkosten en andere zaken die nodig waren zodat ze naar school konden gaan.

Wij willen allen die ons in de afgelopen 10 jaren hebben gesteund heel hartelijk bedanken!

Geef een antwoord