5e training kippen en groente gestart

In december is er weer gestart met een training Chicken & Seeds. 20 vrouwen uit de omgeving van Nansana doen mee aan deze training. De vrouwen leren onder leiding van trainers hoe ze kippen kunnen fokken en groente kunnen verbouwen. Daarbij leren ze ook hoe ze een bedrijfje kunnen runnen.
Vanuit de stichting krijgen de vrouwen 6 maanden een opleiding aangeboden en daarbij de materialen en zaden die nodig zijn.

Deze training is onderdeel van het project Skills4life, een succesvolle samenwerking tussen onze stichting en Nansana Childrens Centre. Vrouwen krijgen met Skills4life de mogelijkheid om een eigen bedrijfje te starten en een bestaan op te bouwen.

De training wordt al voor de 5e keer georganiseerd en de vraag erna is erg groot.

Geef een antwoord