Geweldige opbrengst bij fietsmarathon

 

De fietsmarathon op 8 maart heeft een geweldig bedrag van 5525 euro opgeleverd.

Van 12 tot 20 uur is er door 30 deelnemers gefietst ter gelegenheid van het achtjarig bestaan van tweedehands kledingwinkel Een-Twee in Zuidwolde. Onder de deelnemers diverse winkeliers en ondernemers uit Zuidwolde, maar ook burgemeester Roger de Groot, journalist Peter Nefkens, raadslid Dik Zantingh, voorzitter Dorpsbelangen Marijn Linde, dominee Betty Gras, huisartsen Greet Anholts en Dik de Groot, wethouder Mirjam Pauwels en triathlonsporter Koen Deuze.

Naast het fietsen waren er die dag ook talloze andere activiteiten als demonstraties, schilderen, schminken en kramen waar lekkere kaas en biologische wijn te koop was. Ook werden er hamburgers gebakken voor het goede doel. De zangeressen Lobke Klein en Caitlin Bruins kwamen aan het eind van het festijn hun prachtige liederen ten gehore brengen.

Van begin tot het eind was het een geweldige dag en veel mensen kwamen een kijkje nemen bij Een-Twee. Dank aan iedereen die met geweldig enthousiasme en inzet deze dag tot een onvergetelijk succes heeft gemaakt!

Geef een antwoord