Sieraden uit Oeganda bij Een-Twee.nl

Mooi initiatief. Ga eens langs bij Een-Twee.

Een-Twee en Stichting Omwana Uganda samen in Zuidwolde.
Een mooi particulier initiatief: In Zuidwolde, bij tweedehands kledingwinkel Een-Twee aan de Industrieweg 10 kunt u voor de komende periode mooie ingebrachte tweedehands kleding kopen en dit combineren met sieraden uit Oeganda.
De kleding wordt ingebracht door (veelal) vrouwen uit Zuidwolde en omgeving, de sieraden worden gemaakt door alleenstaande moeders in Nansana, dit is een kleine voorstad van Kampala, de hoofdstad van Oeganda.

Tweedehands kledingwinkel Een-twee is een eigentijdse, hippe kledingwinkel. Er is zowel kinderkleding als dameskleding te koop en ook kan men er terecht voor het huren van verkleedkleren in soorten en maten. Schoenen, sieraden, tasjes om de boel compleet te maken, er is van alles wat! Niet verkochte kleding gaat naar een goed doel, van de verkochte kleding krijgt de klant een deel van de opbrengst!
Eigenaresse Joke Kloezen is een enthousiaste ondernemer en altijd behulpzaam om de juiste kleding voor de klant te zoeken. En zeker niet té duur! De moeite waard om eens langs te gaan!

Mocht u in de gelegenheid zijn om Een-Twee eens te bezoeken dan kunt u voor weinig geld een prachtige outfit aanschaffen en tegelijkertijd een goed doel ondersteunen. De sieraden zijn niet duur en kunnen ook als Sinterklaas of kerstcadeau worden weggegeven.

Voor meer informatie zie ook; www.een-twee.nl

Stichting Omwana Uganda samen met Een-Twee.nl

Geef een antwoord