Beleidsplan

De voornemens voor 2016 t/m 2018 zijn opgenomen in het beleidsplan 2016-2018 van Stichting Omwana Uganda. Een aantal projecten, in gang gezet in 2014 en 2015, lopen door of worden uitgewerkt. Dit zijn:

Skills4life: we hopen dit leer-en werkproject – een gezamenlijk initiatief van Nansana Children Centre (NCC) en Stichting Omwana Uganda- in 2016 verder uit te bouwen met andere skills. In 2015 zijn 2 groepen alleenstaande moeders gestart met een halfjaar durende training naailessen. In 2016 start de 3e groep alleenstaande moeders met naailessen en beginnen 2 groepen aan een nieuw deelproject, chicken & vegetables.

• Onderwijsproject: de stichting gaat nieuwe sponsoren werven, in samenwerking met Nansana Children Centre (NCC) in Oeganda. Hiermee moeten meer kinderen naar school kunnen gaan.

• Sieradenproject: we willen alleenstaande vrouwen blijven steunen en nieuwe vrouwen gaan ondersteunen bij het maken van sieraden die op markten en braderieën in Nederland verkocht worden.

Ten behoeve van de stichting en onze projecten en werkzaamheden wil het bestuur in de beleidsperiode meer donateurs gaan werven. Daarnaast wil ze middels acties, sponsorlopen en presentaties meer aandacht voor het werk van de stichting vragen.

Meer weten over de concrete beleidsvoornemens voor 2016, 2017 en 2018? Bekijk hier het volledige beleidsplan.